#7 Waar haal ik inspiratie uit?

Heb wat vrijetijd of wil je eventjes pauze van die examenstress, doe dan eens iets creatief! Maar wat kan je dan doen? Soms is het wel eens leuk om te kijken wat anderen doen. Daarom zal ik in deze post mijn top 3 inspiratie sites en personen aan jullie voorstellen. Go check them out!

Let’s kick off with YouTube. Toen ik begon te experimenteren met special effects waren er 2 mensen waar ik enorm veel inspiratie van nam. Die waren Mykie van Glam&Gore en Lex van Madyewlook. Deze 2 vrouwen doen echt de zotste dingen met scarwax en liquid latex. Als ik inspo nodig heb of eens iets nieuws wil uitproberen dan kijk ik naar hun videos en dan zit ik bomvol ideeën. Bekijk hieronder de IT video van Glam&Gore.

Sociale media is niet meer uit ons dagelijks leven te denken en dus is het leuk als je daar ook inspiratie kan uit halen. Ik volg bijvoorbeeld de hashtag #stippling en #stipplingart op Instagram en die zijn echt een goede bron voor leuke tekeningen. Stippling is een manier van tekenen aan de hand van allemaal kleine puntjes. Goed om eens tot rust te komen en je op iets anders te focussen.

Als laatste wil ik jullie graag voorstellen aan een super leuke website genaamd Pinterest. Er is ook een app van maar ik denk dat de meesten van jullie die al hebben staan. Dit platform is perfect voor het zoeken van fan art, nieuwe ideeën, DIY en nog veel meer. De app is ook heel gemakkelijk om te gebruiken tijdens het tekenen. Een gsm naast je leggen is gemakkelijker dan heel de tijd te kijken naar je computerscherm.

Heb jij nog andere inspiratie sites? Laat mij die dan weten in de reacties hieronder en wie weet zal ik die opnemen in mijn volgende post. Bedankt om te lezen en vergeet zeker niet om mijn vlogs en andere blogpposts te bekijken!

And remember, do what you love

Lovies Emma

Een gedachte over “#7 Waar haal ik inspiratie uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *